| |
| Martinela |
|
Vizitator
|
Trimis: 21-Iul-2008, 23:25 Titlul subiectului: Ceva nu se potriveste |
| |
FOARTE CIUDATA SINCERITATEA MAGDEI. ATENTIE!
Si ca deobicei doar vorbe trunchiate sau nu stiu, sau Tolea stie. Si s-a mai dat si de gol cu acel raspuns tot truncheat. Ati intrebat-o de ce nu a spus/facut nu stiu ce si s-a balbait spunand ceva de Tolea iar apoi a rectificat. Ma intrerb al cui joc il face acum si care este pretul. Pentru ca acum gata ati facut-o vedeta, cel putin asa se lauda, este cautata si dorita si de alte posturi de televiziune iar ziarele roiesc in jurul ei. Faptul ca ar pleca maine din emisiunea Dvs. nu ar afecta-o profesional. Dar depinde de profesie, nu?
Personal, dupa cate prostii a spus aceasta femeie si mai ales minciuni,nu o mai cred. Motivul acestei "bombe" il stiu doar ea si mai ales acela/aceia care au pus-o sa spuna un al n-spelea "adevar". Nu vedeti ca de cate ori procuratura se remobilizeaza sa rezolve acest caz cineva apare cu noi si surprinzatoare perle pe post de adevaruri dar care, in timp, nu se confirma? Iar timpul costa bani. Banii nostri ai contribuabililor.
Sa presupunem ca de aceasta data Magda spune adevarul. Nu credeti ca ar fi cazul sa fie intrebata direct si fara menajamente de ce il spune tocmai acum? Dar, va rog, fara a i se sugera vreun raspuns sau vreo idee de raspuns ca pana acum de f multe ori. Este unsa cu toate alifiile golanimii si mafiotilor plus ce mai avea ea si prinde imediat, din zbor, ce i s-a sugerat. Iar motivatia ca a vrut sa devina vedeta OTV s-o tina pentru ea. Nu tine!
Daca a luat parfumurile, ea spune ca doar doua atunci pe cutiile gasite in rapa sunt amprentele ei. La fel pe pernuta. Chiar daca a plouat ceva tot a ramas. Parca spunea ca a si vandut din ele acum spune ca le-a pastrat. A cam obosit sa tina minte tot ce povesteste in diverse locuri. Erau doua sau toate sapte. Ca parca s-au gasit 3-4 cutii goale. Dar ce mai conteaza are hotia in sange.
Avetii grija ca asta-i este si comportamentul!
Iar de spus spune doar atat cat i s-a spus sa spuna deci nu o mai descoaseti atat! In rest show, vorba lui Tolea, pentru audienta.
Va rog intrebati-o pe Magda ce inaltime avea femeia rusoaica pe care a gasit-o in dim aceea cu Tolea si celalalt baiat la ei in casa si sa-i faca si o descriere a fetei. Apoi faceti o comparatie cu poza Elodiei.
Sunt sigura ca Magda nu stie o boaba de rusa si tipa poate nici nu i-a vorbit in ruseste ci doar s-a prostit stiind ca Magda tot nu intelege.
Iar acel prieten al lor este clar ca nu cautau o poza in calculator ci altceva. Acum Magda a spus ca la cimitir nu au facut nici o poza. De ce nu a spus cand a fost confruntata cu Tolea. Erau intelesi nu?
Am auzit ca exista posibilitatea transferarii de date de la un calculator la altul ca prea mi se pare ciudat sa cauti o poza la 3 dim.
Si inelul gasit de echipa OTV in cimitir al cui este? Asta pentru ca singura a spus ca stie tot ce contineau coletele, sau apropae tot. Al lui Tolea sau al lui Cioaca furat de Tolea?
Oricum sunt convinsa ca interventiile pe post ale lui Ogica au atentionat-o ca trebuie sa iasa tip-til din acest joc dand doar ce i se spune. Nu ati vazut cu ce interlopi baieti de baieti din familii de tot respectul se cunoaste Ogica? Pai daca se duce el in Grecia este de ajuns un telefon ca sa fie pazit ca ohii din cap (asa se lauda lui Ciprian sotul Valentieni).
De acum ar fi cazul sa o luati de delicata ei mana sisa mergeti cu ea la procuroul Iacobsa dea o declaratie sub semnatura si sa raspunda de tot ce spune. |
|
| Sus |
|
|
| iulia |
|
Telespectator ocazional

Data înscrierii: 11/Iul/2008
YIM Status:
|
Trimis: 21-Iul-2008, 23:37 Titlul subiectului: |
| |
Este clar ca, daca este adevarat, magda poate sa fie invinuita de obstructionarea justitiei.
Dar, eu una, nu pot crede.
uite, deja a inceput sa o dea cotita
hai magda, lasa-ne, deja ai intrecut orice limita _________________ Invingatorul ia totul! |
|
| Sus |
|
| Vizitator |
|
|
Trimis: 22-Iul-2008, 02:50 Titlul subiectului: |
| |
*** Domnule Diaconescu, urmaresc emisiunea dv. si sunt un telespectator fidel. Asi putea sa va numesc un Caragiale al timpurilor noastre. Vreti cu orce pret prin lupta pe care o duceti, sa scoateti in relief coruptia din tara si asa impovorata de trecutul ei glorios de pana acum. Va doresc succes in continoare.
De aproape 1an se dezbate pe muchie de cutit acest episod ELODIA. Un serial lipicios* care ne-a facut nopti la rand sa le pierdem pt. a le urmarii. In esenta apar diferite personaje fiecare cu slabiciunile lor :vinovati , nevinovati, ghicitori si prevazatori, dar in fond nimica clar.
Acest "serial" eu cred ca semana cu romanul Groapa* Eugen Barbu,nu stim inca cine va fi Bozoncea si cine e Didina.
Important este ca in toate femeia e capul' (rautatilor).
Mai recent apare si acest pesonaj Magda lui Tolea' , nimic de zis o femeie pe care Creatorul* a inzestrato cu calitati frumoase, putin inteligenta (mai mult se pare ca ar avea scoala vietii) dar la fel ca si Elodia are si ia un rol foarte important. deacea va rog nu o indepartatii, ci dimpotriva, ajutati-o !
Imi era frica,ca o veti indeparta si nu se va afla nimica. Un ghinion ma facut ca mesaju meu sa nu mai ajunga la dumneavoastra, pt ca azi noapte tarziu bomba* a exploadat. Nu vreau sa ma cred un erou dar intuisem totul, acum enigme si suspiciuni nu mai sunt si cred ca aceasta este pista, dar greu deabia acum incepe...
Domnule D.D. am o stima deosebita pt. domnul Spanu, Petrica Gheorche si doamna Barata' ,desi pe parcursul episodului 191 doamna Barata' a amintit ceva despre credinta lui Cioaca'. E foarte bine sa fi credincois dar sa nu uitam de cuvantul lui Dumnezeu ce se gaseste in biblie... se amintea de o icoana facatoare de minuni .1Noi daca ne-am baza pe asa ceva am incalca porunca 1 din decalog*. 2 Apostolul Luca a fost doctor nu pictor. 3 Apostolul Andrei a venit pana in Scitia (Dobrogea) dar fara icoane pt. ca nu se picta pe atunci. Pt. lamuriri bine ar fi sa contactati pe Dl. Lucian Cristescu autorul cartii Galileanu* sau Dl Aron Moldovan moderator de emisiuni la postul Speranta tv. Atunci nu vom mai crede nici in strigoi nici in clarvazatori etc.etc... Totul e sa credem in creator si nu in creatiune ! ***
Atasez de acest mesaji o poezie care aduce in prin plan femeia . Aceasta poezie poate va fi necesara in cazul in care toata aceasta intanplare va fi pusa in valoare ca roman, film sau teatru.
Femei
N-asi da pe voi un ban
Femei cu suflet rece
In targ lu' Iuda io v-asi da
Al vost' sa fie rege...
Caci cu blestem si bici de foc
Gonita fu' si Eva
Exemplu voua' pe pamant
Dar voi sunte-ti aevea
Elodii*si lalele
Se vor mereu in glastra*
Si multe Magda'lene*
Se nasc din tufa voastra
Prin vise voi va face-ti drun
Si naste-ti tot ce este
Si tot ca-n vis ne amagiti
femei cu suflet rece
Chear tu femeia mea de esti
Desi imi e rusine
Cand paru-n cap tu mi-l albesti
N-asi da un ban pe tine...
Aevea de ramaneti sa nu uitati ca noi
Cu drag ne dorim prunci, de ce-i lasati de voi
Caci mintea voastra' scurta o scrie chear si cartea
O! cat de mul va rog femei ....
Mariti natalitatea.....
*** P.S.
Daca,crezi ca exista Dumnezeu si El nu exista .....
N-ai pierdut nimic............
Dar daca Dumnezeu exista si tu nu crezi ...
Ai pierdut totul !
- Va doresc mult succes in solutionarea acestui caz controversat.....
Cu respect Vasiluta Gheorge Tg-jiu * |
|
| Sus |
|
| dana4ever2008 |
|
Telespectator ocazional

Data înscrierii: 17/Iul/2008
|
Trimis: 22-Iul-2008, 03:32 Titlul subiectului: |
| |
D-LE DD cum poate aceasta femeie ,sa acuze pe toata lumea asculta toate comentarile facute in emisiune, face legaturi si hop top vine si ea cu o poveste legata cu ata alba,unde a uitat spune' nu stiu 'nu vedeti ca abereaza[ DOAMNE LA FEMEIA ASTA NU-I ESTE FRICA DE PEDEAPSA DIVINA ]RUSINE OTV tineti o femeie fara suflet, rea inumana si fara scrupule oare nu se gindeste si la urmari ca doar nu sta acolo o vesnicie VAI DE CAPUL EI UNDE NU-I CAP VAI DE PICIOARE  |
|
| Sus |
|
| edy edy |
|
Telespectator ocazional

Data înscrierii: 10/Iul/2008
|
Trimis: 22-Iul-2008, 10:04 Titlul subiectului: |
| |
Atata timp cat declaratiile ei - mincinoase, adevarate, partial adevarate sau partial mincinoase - nu sunt date strict in conditiile prevazute de lege, ma indoiesc ca poate fi acuzata de ceva!
Ar fi foarte interesant de citit ce a declarat oficial, in fata procurorului. Dar de unde sa faci rost de asa ceva... |
|
| Sus |
|
| Vizitator |
|
|
Trimis: 22-Iul-2008, 12:28 Titlul subiectului: |
| |
| Anonymous a scris: |
*** Domnule Diaconescu, urmaresc emisiunea dv. si sunt un telespectator fidel. Asi putea sa va numesc un Caragiale al timpurilor noastre. Vreti cu orce pret prin lupta pe care o duceti, sa scoateti in relief coruptia din tara si asa impovorata de trecutul ei glorios de pana acum. Va doresc succes in continoare.
De aproape 1an se dezbate pe muchie de cutit acest episod ELODIA. Un serial lipicios* care ne-a facut nopti la rand sa le pierdem pt. a le urmarii. In esenta apar diferite personaje fiecare cu slabiciunile lor :vinovati , nevinovati, ghicitori si prevazatori, dar in fond nimica clar.
Acest "serial" eu cred ca semana cu romanul Groapa* Eugen Barbu,nu stim inca cine va fi Bozoncea si cine e Didina.
Important este ca in toate femeia e capul' (rautatilor).
Mai recent apare si acest pesonaj Magda lui Tolea' , nimic de zis o femeie pe care Creatorul* a inzestrato cu calitati frumoase, putin inteligenta (mai mult se pare ca ar avea scoala vietii) dar la fel ca si Elodia are si ia un rol foarte important. deacea va rog nu o indepartatii, ci dimpotriva, ajutati-o !
Imi era frica,ca o veti indeparta si nu se va afla nimica. Un ghinion ma facut ca mesaju meu sa nu mai ajunga la dumneavoastra, pt ca azi noapte tarziu bomba* a exploadat. Nu vreau sa ma cred un erou dar intuisem totul, acum enigme si suspiciuni nu mai sunt si cred ca aceasta este pista, dar greu deabia acum incepe...
Domnule D.D. am o stima deosebita pt. domnul Spanu, Petrica Gheorche si doamna Barata' ,desi pe parcursul episodului 191 doamna Barata' a amintit ceva despre credinta lui Cioaca'. E foarte bine sa fi credincois dar sa nu uitam de cuvantul lui Dumnezeu ce se gaseste in biblie... se amintea de o icoana facatoare de minuni .1Noi daca ne-am baza pe asa ceva am incalca porunca 1 din decalog*. 2 Apostolul Luca a fost doctor nu pictor. 3 Apostolul Andrei a venit pana in Scitia (Dobrogea) dar fara icoane pt. ca nu se picta pe atunci. Pt. lamuriri bine ar fi sa contactati pe Dl. Lucian Cristescu autorul cartii Galileanu* sau Dl Aron Moldovan moderator de emisiuni la postul Speranta tv. Atunci nu vom mai crede nici in strigoi nici in clarvazatori etc.etc... Totul e sa credem in creator si nu in creatiune ! ***
Atasez de acest mesaji o poezie care aduce in prin plan femeia . Aceasta poezie poate va fi necesara in cazul in care toata aceasta intanplare va fi pusa in valoare ca roman, film sau teatru.
Femei
N-asi da pe voi un ban
Femei cu suflet rece
In targ lu' Iuda io v-asi da
Al vost' sa fie rege...
Caci cu blestem si bici de foc
Gonita fu' si Eva
Exemplu voua' pe pamant
Dar voi sunte-ti aevea
Elodii*si lalele
Se vor mereu in glastra*
Si multe Magda'lene*
Se nasc din tufa voastra
Prin vise voi va face-ti drun
Si naste-ti tot ce este
Si tot ca-n vis ne amagiti
femei cu suflet rece
Chear tu femeia mea de esti
Desi imi e rusine
Cand paru-n cap tu mi-l albesti
N-asi da un ban pe tine...
Aevea de ramaneti sa nu uitati ca noi
Cu drag ne dorim prunci, de ce-i lasati de voi
Caci mintea voastra' scurta o scrie chear si cartea
O! cat de mul va rog femei ....
Mariti natalitatea.....
*** P.S.
Daca,crezi ca exista Dumnezeu si El nu exista .....
N-ai pierdut nimic............
Dar daca Dumnezeu exista si tu nu crezi ...
Ai pierdut totul !
- Va doresc mult succes in solutionarea acestui caz controversat.....
Cu respect Vasiluta Gheorge Tg-jiu * |
gasesc in postarea asta un soi de dispret la adresa femeii, lucru pe care nu l-ai primit din Scriptura. poate nu stiu eu dar nu-mi amintesc unde se spune despre mintea scurta a femeii, as vrea sa stiu versetul.Poate citezi din Eminescu.
"Totul e sa credem in creator si nu in creatiune ! " Aici subscriu si te las in mana buna a lui Dumnezeu. |
|
| Sus |
|
| Vizitator |
|
|
Trimis: 22-Iul-2008, 12:38 Titlul subiectului: |
| |
| daca vb de o anume femeie pot fi deacord dar nu generaliza |
|
| Sus |
|
| GhicitorInFund |
|
Telespectator ocazional

Data înscrierii: 16/Iul/2008
|
Trimis: 22-Iul-2008, 12:44 Titlul subiectului: |
| |
Mesaj editat de moderator.
Avem sectiune pentru publicitate, nu este necesar sa umpleti tot forumul cu prostii.
Multumim! _________________ Un fund. Un viitor. Eu ti-l ghicesc. http://GhicitorInFund.blogspot.com |
|
| Sus |
|
| gamalia |
|
Vizitator
|
Trimis: 22-Iul-2008, 13:41 Titlul subiectului: |
| |
| cum dau si eu de ziaristul grec? un telefon ? |
|
| Sus |
|
| Vizitator |
|
|
Trimis: 22-Iul-2008, 14:41 Titlul subiectului: pentru realizatorii otv |
| |
| Alo,domnilor realizatori de la OTV! Va prosteste mitomana asta cum vrea ea? V-a tinut in sah o luna si mai bine iar acum vine si spune ca a fost de trei ori in cimitir si ca a participat la ''plantarea'' probelor? Mai,oameni buni,ati innebunit?Va lasati prostiti pe fatza? De ce a stat in studio atata pana sa spuna adevarul? Treziti-va,ZIARISTILOR! Ce e in capul vostru? |
|
| Sus |
|
| edy edy |
|
Telespectator ocazional

Data înscrierii: 10/Iul/2008
|
Trimis: 22-Iul-2008, 16:24 Titlul subiectului: |
| |
Doamne Ajuta!
C.N.A.
Ordinea de zi a ședinței de marți, 22 iulie 2008, ora 10.00
2. Rapoarte de monitorizare:
OTV și DDTV – emisiunea „Dan Diaconescu direct”, difuzată în perioada iunie – iulie 2008 – reclamații.
Sursa:
http://www.cna.ro/Ordinea-de-zi-a-sedin-ei-de-mar-i,945.html |
|
| Sus |
|
| Vizitator |
|
|
Trimis: 22-Iul-2008, 19:52 Titlul subiectului: Re: Mesaje pentru Dan Diaconescu |
| |
| Stavros a scris: |
din data : 9.08
Actorul Costin Marculescu ma hartuieste sexual si are sida !
E grav nene ce se intampla pe Otv )
mai ales ce faMESAJ DE KKT.......ta are victima...hahahahaha |
|
|
| Sus |
|
| Vizitator |
|
|
Trimis: 22-Iul-2008, 20:14 Titlul subiectului: Re: Mesaje pentru Dan Diaconescu |
| |
| Anonymous a scris: |
| Stavros a scris: |
din data : 9.08
Actorul Costin Marculescu ma hartuieste sexual si are sida !
E grav nene ce se intampla pe Otv )
mai ales ce faMESAJ DE KKT.......ta are victima...hahahahaha |
|
d-le esti obsedat. nu inteleg de ce revii iarasi si iarasi citand un mesaj de mult expirat.
de ce il postezi la" dd in direct" unde subiectul este altul? |
|
| Sus |
|
| fuck you |
|
Vizitator
|
Trimis: 22-Iul-2008, 20:23 Titlul subiectului: Dan Diaconescu un aiurit si un prost |
| |
Ba javra comunista de Diaconescu ce esti te spam in gura asa in direct si necenzurat, fraiere ce televiziunea lui peste ai stiut tu sa faci ma ?
Pai aia e televiziune ca i bagi pe toti ratatii in direct cu tot felul de prosti inventate de voi.
Mergeti in p___ mea cu televiziunea voastra de rahat ca ati ajuns de rasul lumii, voi ati platit-o pe Elodia sa dispara si sa creati voi un subiect pe tema asta.
Asa prostiti voi poporul cu televiziunea asta?
Hay ma bagamas p___ in tine si platestema si pe mine sa dispar ca sa ai ce povesti in direct si necenzurat un an de zile la otv. |
|
| Sus |
|
| fuck you |
|
Vizitator
|
Trimis: 22-Iul-2008, 20:35 Titlul subiectului: Elodia sta la mine |
| |
| Diaconescule auzi bre mamaligarule sau magarule sau cum preferi vezi ca Elodia sta la mine in chirie si ma plateste cu banii dati de tine de la inputitul ala de otv. Asa ca ia problema in gura si fa un subiect nou si necenzurat in direct la otv he he . |
|
| Sus |
|
| fuck you |
|
Vizitator
|
Trimis: 22-Iul-2008, 20:42 Titlul subiectului: Telespectatorii tai |
| |
Uitate diaconescule ce telespectatori se uita la televiziunea ta |
|
| Sus |
|
| maia |
|
Vizitator
|
Trimis: 22-Iul-2008, 21:05 Titlul subiectului: minciunile magdei |
| |
va propun sa initiati o noua emisiune in care realizatori sau moderatori sa fie magda si ogica. in felul acesta ii impliniti visele magdei, o pastrati langa dv ptr ca pareti de-a dreptul indragostit si noi, telespectatorii scapam de ea iar in serialul elodia poate reveniti la confruntari serioase, pe argumente.
sa stiti ca parerile magdei nu intereseaza iar televiziunea dv a devenit un circ oribil.
sunteti totusi un om de televiziune si se presupune ca sunteti totusi un intelectual. |
|
| Sus |
|
| Baria |
|
Vizitator
|
Trimis: 22-Iul-2008, 22:31 Titlul subiectului: probe |
| |
| Cand a venit d-nul cu pendulul in studio, v-am trimis un sms in care va rugam sa intrebati pendulul daca in cripta erau probe pentru "plantat" in rapa. |
|
| Sus |
|
| vizitator |
|
Vizitator
|
Trimis: 22-Iul-2008, 22:31 Titlul subiectului: serialul elodia |
| |
| buna seara. domnul dan dar cam m-am plictisit ne tineti pana la 4 5 si dati reroare pana la 11 nu mai ancepeti odata an direct |
|
| Sus |
|
| Choose Display Order |
|
| User Permissions |
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Puteți răspunde la subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
Lucrări de Licență
|
 |